آخرین آمار فروش «هیس!»، «دهلیز» و «جا به جا»

«هیس!» در تهران 700 میلیون و در کل کشور 1 میلیارد و 100 میلیون فروخت/ «دهلیز» از 200 میلیون عبور کرد

فروش فیلم سینمایی «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» به کارگردانی پوران درخشنده به یک میلیارد و 100 میلیون و «دهلیز» بهروز شعیبی به 350 میلیون تومان رسید.

 

به گزارش «سراج24»،  فروش فیلم سینمایی «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» به کارگردانی پوران درخشنده به یک میلیارد و 100 میلیون و «دهلیز» بهروز شعیبی به 350 میلیون تومان رسید.
 
علی سرتیپی مدیرعامل موسسه فیلمیران درباره فروش فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» بیان کرد: این فیلم پنج‌شنبه گذشته (24 مردادماه) در تهران 71 میلیون تومان فروش داشت و با این حساب فروش کلی‌اش در پایتخت به 700 میلیون تومان رسید.
 
وی ادامه داد: همچنین فروش «هیس!» در شهرستان‌ها اکنون به 400 میلیون تومان رسیده است و استقبال بسیار خوب از فیلم خانم پوران درخشنده همچنان ادامه دارد.
 
این پخش‌کننده درباره فروش‌ «دهلیز» بهروز شعیبی هم گفت: پنج‌شنبه گذشته فروش این فیلم در تهران 31 میلیون تومان بود که با احتساب این رقم، فروش کلی فیلم در تهران از 220 میلیون تومان گذشت. همچنین فروش «دهلیز» در شهرستان‌ها هم به 110 میلیون تومان رسیده است.
 
وی با تاکید بر افزایش استقبال از «دهلیز» در روز‌های گذشته، خاطرنشان کرد: دو روز است که استقبال مخاطبان و به‌تبع آن فروش فیلم آقای بهروز شعیبی افزایش یافته و به جایگاه دوم فروش سینماها آمده است. به‌نظر می‌رسد در روز‌های آتی روند صعودی استقبال مخاطبان «دهلیز» همچنان ادامه داشته باشد.
 
علی سرتیپی درباره فروش «گذشته» اصغر فرهادی نیز عنوان کرد: این فیلم پس از 9 هفته اکران در سینماهای تهران، فروش یک میلیارد و 250 میلیون تومانی را رد کرده است و نمایش آن همچنان در پنج سینمای «آزادی»، «فرهنگ»، «ملت»، «زندگی» و «موزه سینما» ادامه دارد. نکته جالب توجه درباره «گذشته» این است که این فیلم همچنان با استقبال زیاد مخاطبان روبروست.
 
همچنین حسن توکل‌نیا تهیه‌کننده این فیلم با تاکید بر اینکه از فروش «جابه جا» راضی است درباره علت استقبال مخاطبان اظهار کرد: فکر می‌کنم یکی از دلایل مهم استقبال مخاطبان از فیلم، موضوع متفاوت آن و همچنین ژانر کمدی است. در هر صورت همه می‌دانیم که مردم، کمدی را می‌پسندند.
 
وی در عین‌حال خاطرنشان کرد: علاوه بر موضوع و ژانر متفاوت فیلم نسبت به آثار دیگر روی پرده، قاعدتا کارگردانی‌، اجرای خوب فیلم و همچنین حضور بازیگران حرفه‌ای ژانر کمدی همچون اکبر عبدی‌، مهران رجبی‌، جواد عزتی، حمید لولایی و ... مخاطب را جذب می‌کند.
 
تهیه‌کننده «جابه جا» با تاکید بر اینکه «اکنون مردم به دیدن فیلم کمدی نیاز دارند»، عنوان کرد: ما با توجه به این نیاز مردم، با تبلیغات و پخش نسبتا خوب طوری برنامه‌ریزی کردیم که فیلم‌مان در میان مردم جا بیفتد و آن‌ها از «جا به جا» استقبال کنند.
 
توکل‌نیا در پایان با اشاره به آخرین رقم فروش «جا به جا» بیان کرد: این فیلم سینمایی در23 سینمای تهران 300 میلیون تومان و در 40 سینمای شهرستان بیش از 300 میلیون تومان فروش داشته است و فکر می‌کنیم که این میزان استقبال در روزهای آتی افزایش پیدا کند. با این روند به‌نظر می‌رسد قطعا فروش یک ‌میلیارد تومانی را تجربه خواهیم کرد.
اخبار مرتبط